Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Bara några kvar...

Publicerad 2011-02-10 16:34:29 i Trädgård,

Nu har vi fått stensättning runt huset. När proffsen (inte jag och inte sambon) lägger sten går det undan. Snyggt blir det också! Trots att jag inte gjort jobbet själv känns det gött att ETT trädgårdsprojekt är klart... Bara ett fåtal kvar då - trädgårdsprojekt alltså ;)

Grunnar vidare på hur vi ska göra med våra 800 kvm?
Gräsmatta känns inte alls lockande. Vill hellre ha marktäckare: typ murgröna, timjan, revsuga, penningblad och gångar med singel. Googla Ulla Molin för att se vad jag menar. Men kanske sparar jag lite gräs längst ner i trädgården, vid äppelträden. Ser bilder framför mig av en vildvuxen "äng" där med vallmo, blåklint och prästkragar. Vackert! Gillar sniglarna det måntro? Hoppas inte!


1. Markduk och sättsand(?) som underlag.
2. Neonrosa snöre syns bra!
3. Färdiglagt på en sida. Vi la en marksten mot ytterkanten för att det skulle bli en rak kant, enklare att hantera OM vi lägger gräsmatta.
4. Hittade ett gäng med lökar "mitt i alltihop" idag. Spännande att se vad det blir!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela