Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Spring i benen

Publicerad 2011-02-27 18:59:59 i Allt och inget,

Nu vet jag hur det är att vara ledare på en handbollscup för ett gäng 11-åriga grabbar. Skitkul, men galet stimmigt! Och för en ljudkänslig typ som mig var det rena kaoset... Jag, ledare i handboll? Ja, jag ville engagera mig och hörde mig för med en av sambons bästa vänner som är ledare i Näsby IF:s handbollssektion. De var precis på gång att starta upp en verksamhet för invandrarkillarna i vårt bostadsområde. Det lät ju kul så jag hakade på! Och nu vet jag att det faktiskt ÄR kul. Det är goa grabbar med mycket spring i benen ;) Vi som ledare har mest problem med att komma ihåg deras namn. Ali, Amir, Muhammed, Arxcent, Morteda, Mustafa, Ibrahim, Hussein, Abfullah o.s.v. Inte helt vanliga namn, iaf inte för mig.

Cupen ja. Med tanke på att vi bara tränat 7-8 ggr, på halv plan, är vi nöjda med hur det gick i helgens Cabby Cup i Vinslöv. Grabbarna fick spela fyra matcher. Det blev tre förluster och en (historisk) vinst. Bra kämpat! Det var verkligen klasskillnad på hur de spelade den sista matchen jämfört med den första. Om formkurvan fortsätter gå upp så mycket för var match de spelar blir de oslagbara, de små liven ;)


1, Morteda ville gärna visa upp sin ultracoola matlåda på bild!
2. Jag får knyta mycket skor på träningarna, men det finns en del som vet hur man gör.
3. Lagfoto. Det tog väl en tio minuter att få alla på plats... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela