Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Strunt

Publicerad 2011-01-30 11:01:19 i Allt och inget,

Det blev en mycket bra fredag! Först möte på kontoret i Helsingborg och efter det fick jag möjlighet att snacka lite strunt med mina gamla kollegor. Det är alltid lika kul att träffas och jag saknar dem: Inger, Lisa, Bo och alla andra. Tack för ego-boosten ni gav mig! ;)  

Efter jobbet fika med Annette. Målet var Ebbas Fik (mysigt 50-tals fik) men där var knökfullt så vi gick till Café Annorledes istället. Ett stort minus för att både äppelpajen och vaniljsåsen vi beställde var kall. Men den varma chokladen med vispgrädde värmde gott! 
Det var länge sedan vi sågs så vi hade en del att avhandla. Det blev två mysiga timmar med en lagom blandning av allvar och strunt. Tack Annette!    

Sen fredagsmys med Helena. Fredagkväll efter en hel arbetsvecka - då är man är inte som mest på tå... Alltså guldläge för pizza, mängder med lösviktsgodis (iaf för mig), semifinal i handbolls-VM och Let´s dance. Perfekt för hos Helena känner jag mig som hemma, här är det raggsockar och mysbrallor :)
Eftersom vi numera är kollegor (samma företag men inte samma ort eller avdelning) avhandlades förutom struntpratet även en del jobbskvaller. Men vad vi sa stannar mellan oss... Tack Helena!

Efter en iskall tågresa (knappt någon värme på tåget) var jag hemma på Solsidan igen! Sambons pokerkväll i full gång. Ja, vissa fullare än andra... Men kul verkade de ha.  

Summa summarum: En riktig struntdag ;) 
Om Struntprat.


Det blev en dimmig pokerkväll för vissa av sambons vänner. Tycker speciellt synd om kompisen som skulle till Åre halv sex morgonen efter. Eller inte ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela