Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Efterlysning

Publicerad 2011-01-26 20:54:05 i Allt och inget,

Har du sett ett par svarta regn/överdragsbyxor av märket Four-D från Stadium???? Ring mig i så fall.
Troligt hitteställe: någonstans mellan ICA Kvantum och vårt hus... 

De måste ha ramlat ur cykelkorgen när jag cyklade från ICA i går. :( Jag brukar ALLTID ha dem på mig när jag cyklar. Bästa vind-, värme- och regnskyddet man kunde ha och igår, typ enda gången jag inte hade dem på mig, så försvinner de. Så j-a typiskt! Visserligen var de grymt välanvända och riktigt nötta i gumpen så det var kanske lika bra att jag tappade dom, för nu kanske jag kommer till skott att investera i ett par nya.

Så glad igen blev jag när jag kollade in Stadiums sajt och såg att de hade likadana. Exakt sådana som jag hade! Finns på extrapris på deras webbshop, men bara i storlek 36. Not for me va? Men min storlek finns i Helsingborg och dit ska jag på fredag för jobbmöte. Och nu även för ett byxinköp! Kolla in bästaste brallorna här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela