Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Förkylt oxå

Publicerad 2011-01-03 19:54:37 i Kök,

Hur många pappersnäsdukar går det åt vid en vanlig förkylning? Den här j-a förkylningen ger inte med sig och det känns som att jag snutit upp (säger man verkligen så???) flera hundra näsdukar nu. Känner mig rätt ok ena dagen men nästa är det kasst igen :(

Tanken var att sambon och jag skulle skulle köra till IKEA i Älmhult igår. Vi skulle bl.a. köpa nytt matsalsbord, Norden vitt, men han var febrig och kass (sa han iaf) så jag stack iväg på en egen utflykt. Det var start för deras midvinterrea och jag gjorde minsann en del fynd! Vad sägs om en beige soffklädsel för 480 kr, normalpris 1200 kr?

Men, säger den observante, "hade inte du ett Nodernbord tidigare?" Öhh, jo. Men det sålde jag på Blocket (var annars) för jag var trött på det och det var för stort för gamla köket. Men här i nya huset passar det bra, så det får minsann bli ett nytt - igen!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela