Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Jag har varit otrogen!

Publicerad 2011-01-31 21:53:36 i Allt och inget,

Och det är ju inte bra. Inte bra alls...

Men eftersom det inte är sambon jag varit otrogen mot lär mitt snedsteg passera ganska obemärkt förbi. Har tidigare nämnt att jag inte är överförtjust över gymmet där jag tränar. Motivationen har lyst med sin frånvaro och jag har aldrig känt mig hemma där.

Ville kolla om gräset var grönare på andra sidan så idag var jag otrogen och gick till ett annat gym. Har lusläst gymmens vårschema (det gick rätt fort...) och det enda gym som har pass som passar mig verkar vara Friskis & Svettis. F&S?!? Ja, jag vet, jag har fler än en gång uttalat mig negativt om F&S. Tycker bl.a. att de har för stora klasser och lite för mycket "armarna-uppåt-sträck-hej-och-hå"... Testade ett step-pass där i våras men det var katastrof. Instruktören kunde inte hålla takten och åttor vad är det?!?! Illa! Men jag hoppas verkligen att jag får revidera min uppfattning. Det vore kalas!

Idag testade jag iaf Core/Bosu. Det var kul och jag kommer säkert att ha träningsvärk imorgon! Och på onsdag ska jag testa deras Aerobic. Vi får se hur det går!Så här ser en Bosuboll ut. Det är jobbigare än vad man kan tro. Perfekt för att bygga upp styrka, balans och stabilitet.
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela