Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Jamen måste du? #!?%$*!

Publicerad 2011-01-06 12:25:07 i Allt och inget,

Fick avisering och paket från Telia häromdagen och det innebär TV, bredband och telefoni här på solsidan :)
Jag är ingen tankeläsare men i bilen på väg hem när vi hämtat paketet går tankarna ungefär så här. Ja, mina tankar kan jag ju gå i god för, men sambons är rena gissningen...

Mina tankar:
Var ska vi ha gatewayen? Vägg eller hylla? Så svårt att koppla ihop allt kan det väl inte vara? Undrar om instruktionerna är bra. Nåt teknikstrul stöter vi säkert på, så är det ju alltid. Hårdvara är ju inte min grej direkt, men felsökning är jag iaf bra på, alltid något. Hoppas vi inte behöver koppla om och ta hit elektrikern igen, känns som en onödig utgift. Och TV-skåp, ska vi köpa ett nytt ändå? Får inte glömma att kolla IKEA:s hemsida innan vi åker dit i helgen. Förresten, behöver vi en ny stomme till klädkammaren? Osv, osv...  
Beräknad tidsåtgång - allt från en timme till 2 dagar.

Sambons tankar:
Äntligen!
Beräknad tidsåtgång - max 2 minuter.


Iaf. Väl hemma blir sambons uppgift att installera kitet. Det är ju ändå han som är mest "nellad" (skånskt uttryck - typ angelägen). Och visst (med gemensamma insatser) fick vi ordning på det till slut. Tidsåtgång? Ganska mycket mer än två minuter ;)


Och snälla sambon, jag vet att jag (nästan) lovade att inte lägga ut bilden, men tycker bilden är rätt talande. Vi som känner dig vet att du verkligen HATAR allt som har med teknik att göra.
Jag tycker iaf att du lyckades riktigt bra! ♥

Kommentarer

Postat av: Conny Jonsson

Publicerad 2011-01-06 16:04:48

Ha ha ha ha ha.....

Postat av: Rebeca

Publicerad 2011-01-07 21:04:25

Förvånad och imponerande Kimmen! :-D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela