Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Lappat och klart

Publicerad 2011-01-12 21:40:10 i Pyssel,

Lapptäcke och lapptäckstyger har man kunnat se ett tag nu i typ alla inredningstidningar. Jag tycker det känns riktigt fräscht och det är ockå kul med nåt annat än bara vitt-vitt-vitt. Visst gillar jag vitt, men det är kul att bryta av med nåt färgglatt och jag börjar tröttna på shabby chic-stilen.

Och för oss som vill ha lapptäckstyg men inte orkar/kan/vill sy egna rutor passar Åhlens tyg bra. Lätt som en plätt att göra nåt kul av! Än så länge har jag bara lagt tyget provisoriskt på kistkudden men förhoppningsvis får jag tummarna ur och klär kudden på riktigt en dag. Men än så länge ligger det bra så här. Urfina färger, visst är det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela