Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Loppisfynd

Publicerad 2011-01-26 21:27:28 i Allt och inget,

Det blir många "åh, den hade jag glömt" när vi packar upp flyttkartongerna. Många saker har ju varit förvarade i magasin sedan vi flyttade hit till Kristianstad och det var ju ett tag sedan. Man (läs: jag) glömmer fort.  

Som klockan på bilden. Den hade jag helt glömt bort. Köpte den i en loppisbod på Aspö, paradisön, i Karlskrona skärgård. En av sambons bästa vänner, Janne E, har hus där. Vet att jag skrivit om Aspö tidigare, men jag bara älskar det stället. Där är helt underbart!

Det är inte speciellt ofta jag går på loppisar. Vilket nog är tur, för jag hade garanterat dragit hem många "bara-måste-ha" grejor. Ta klockan t.ex. den fungerar inte, men den var jag bara tvungen att ha för den är så snygg. Visst är den? Tick, tack...

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela