Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Lukta på blommorna

Publicerad 2011-01-08 12:18:08 i Allt och inget,

Har hällt i mig äckel Bio-Strath i flera dagar nu i tron om att den ska bota förkylningen, men inte f-n försvinner den *surar* Ok, överdriver lite, men börjar bli trött på känslan av att ha ett kilo bomull i näsan...

Fick tipset om Bio-Strath av förra grannen Gunnel. "Tamara, jag har inte varit sjuk en enda dag sedan jag började dricka det. Drick nu detta varje dag" sa hon när hon gav mig en flaska för några år sedan. Varje dag har det inte blivit, är mer en Bio-Strath-periodare.
Bio-Strath smakar verkligen pekka (var fick jag det uttrycket ifrån, tonårsnorrländska...) men man känner sig nyttig när man druckit det. Och med 61 olika vitalämnen som samverkar till att återupprätta näringsmässiga obalanser i kroppen kan man väl inte göra annat. 

Och inte hjälper mitt egna må-bra-trick att lukta på blommorna heller! Fast, amaryllisen och taklöken i julgruppen luktar ju inte så väldans mycket... Men visst är amaryllisen vacker?

Dagen ska, förkylningen till trots, ägnas åt att fixa till i vårt bibliotek/arbetsrum. Kul! :) Återkommer med bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela