Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Makeover light

Publicerad 2011-01-20 20:56:57 i Allt och inget,

Jag tycker inte jag är så speciellt fåfäng. Känner mig ärligt talat mindre och mindre intresserad av kläder och mode. Vill mest sitta o lukta på blommorna...

Men idag blev det iaf en makeover light. Var först och klippte mig hos fina Stina på Diva och sen gjorde jag något som jag inte gjort på säkert 15 år. Fixade bryn och fransar på Hälsa & Helhet. Och nu är jag skitsnygg! ;)

Tog en sväng i några butiker efter makeovern. Snygga jag skulle väl inte ha några problem att hitta nåt som passade? Men jag hittade inte ett enda klädesplagg och så är det hela tiden nuförtiden, jag hittar aldrig nåt. Jag vet inte ens vad jag tycker är snyggt och går mest bara runt runt i butikerna. Enda fördelen med det är att det blir billigt. Som sagt, inga kläder men en brun "låsseskinnsväska" från Lindex. Liten och väldigt snygg färg!

Bäst idag var ändå att resultatet från mammografin var positivt :) 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela