Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Nödvändigt ont

Publicerad 2011-01-15 19:54:01 i Allt och inget,

Idag har vi gjort typ det traaadigaste som finns. Flyttstädat lägenheten. Ett nödvändigt ont som är hur kul på en skala? Och inte blev vi klara heller vilket innebär att vi måste dit imorgon också. Riktigt blä :(

Men annars känner jag mig pigg och lite rastlös idag. Skönt! För det innebär att jag är av med förkylningen och lusten att göra nåt har kommit tillbaka. Lullar därför runt i huset och pysslar med ditten och datten, har ju svårt att sitta ner och göra ingenting. Men en kopp kaffe (med mycket varm mjölk) och ett korsord funkar ibland.

Iaf, sambon kollade precis på Slovakien-Sverige i handbolls-VM och ville att jag skulle sätta mig och kolla in "väggen i mål", Sjöstrand. Jag var lite svårövertalad. Då säger sambon med en uns irritation i rösten:
- Jamen, kan du bara sätta dig i tre minuter och dela detta med mig! Jag får ju alltid offra mig för å kolla på nån krukväxt som krullar sig eller nåt... 

Stackarn! ♥  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela