Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Ordbajseri

Publicerad 2011-01-23 09:45:05 i Allt och inget,

Att spela sällskapsspel med sambon är en utmaning. Ni som känner honom (och hans syskon) vet att det ALLTID är på blodigt allvar. Att vinna eller dö liksom.

Frågesporter eller spel där ens allmänbildning sätts på prov vinner han allt som oftast. Det är avundsvärt att han kommer ihåg typ allt han lärt sig från dag ett i årskurs ett. Jag får vara glad om jag kommer ihåg vad som hände igår...

Men så klart är det den typen av spel han helst vill spela. Plocke pinn, som jag tycker kan vara rätt kul, skulle jag aldrig få honom att spela med mig.
Men det finns ett spel som han säger ja till och det är Alfapet vilket är kul för där brukar jag vinna. Alfapet tillsammans med Yatzy är mitt favoritspel. 
Men igår kunde sambon lägga bokstaven C på en "bokstav-gånger-4-ruta". 32 poäng bara på en ruta!!! Efter det var jag körd och kom aldrig ikapp. Alfapet är ett j-a skitspel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela