Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Resminnen

Publicerad 2011-01-03 20:23:35 i Allt och inget,

Det blev som sagt var en del tågresande för oss under julhelgen. Bästa resan var uppresan med nattåget från Herrljunga till Bastuträsk för då hade vi egen sovvagnskupé. Vi ska ALLTID ska ha egen kupé  framöver. Det kostar någon hundring extra men det är det värt!

På nattåget hem var vi sex i kupén och det var INTE kul. Tror inte heller våra kupévänner tyckte resan var kul eftersom jag snorade och hostade hela natten.

Jag vet inte om det stämmer men sambon säger att en människa normalt fiser ungefär 14 ggr per dygn. Många av dessa "utsläpp" sker nattetid. Är du med? Nattåg, sex personer i en och samma kupé. Ja, du fattar...


1. Sambon envisas med att inte köpa vinterskor, men så blir han också blöt och kall om fötterna när det är 20 minusgrader ute. Tur då att jag alltid har raggisar med mig när jag åker tåg så han kan värma sina små 46:or.
2. Färdkosten var inte nyttig men påsen med Gott och blandat tog snabbt slut. 
3. "Är vi inte framme snart?" Bastuträsk nästa!
4. När man ska till Skellefteå hoppar man vanligtvis av tåget i
Bastuträsk (med underbar cityslogan: Bastuträsk - en bygd där kropp och själ hinner med). Iaf, från Bastuträsk får man sen ta en busstur på ca 40 minuter för att komma till Skellefteå. Tur vi slapp sparka... 
 

Kommentarer

Postat av: Milo

Publicerad 2011-01-04 20:03:57

Ååå detta känner jag igen, allt från gott&blandat till fisarna inkl håller med bussresan till Skelet är pricken över i:et... ;-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela