Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Utflyktstajm

Publicerad 2011-01-27 21:13:40 i Allt och inget,

Gött! Idag bestämdes och bokades en Köpenhamnstripp med rara Jeanette från Hbg. Vi ska inte åka förrän i mitten av februari, men det känns bra att ha något att se fram emot. Köpenhamn ligger ju så nära att man egentligen kan åka dit vilken dag som, men det blir liksom aldrig av.

Jeanette har bokat in oss på Clarion Collection Hotel Mayfair i centrala Köpenhamn. Det var länge sedan vi åkte någonstans ihop men vi har gjort många härliga "kom-ihåg-resor". Barcelona, London, Prag, Mallis, Dublin... :)

En resa till Köpenhamn, som tillsammans med Dublin är min favoritstorstad, kan inte bli annat än lyckad. Det är något med Köpenhamn, eller ja Danmark överhuvudtaget, som är läckert. Atmosfären, känslan och människorna. Lite slappt sådär. Och sen säger de kæreste så vackert. Ja, det är ju ingen som sagt det till mig, men det låter så gulligt.

Imorgon blir det också utflykt. Till Helsingborg. Inte så spännande kanske, men det ska bli kul att träffa Annette för en fika och sen Helena för fredagsmys!     

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela