Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Återvinning

Publicerad 2011-07-23 19:41:10 i Trädgård,

Jag har sparat gamla dagstidningar för ändamålet "täcka-kullen" och med facit i hand var det bra att jag började spara för flera månader sedan... Det gick nämligen åt några stycken för att täcka kullen. Men nu är den helt täckt. Ogräset dör förhoppningsvis och till hösten (som närmar sig alldeles för fort) täcker jag hela alltet med planteringsjord och strör ut fröer av ängsblommor. Sen hoppas vi på en vackert blommande kulle nästa år!

Ösregent kom precis när jag var klar vilket var toppen. Då slapp jag vattna tidningarna. Tänkte att ett rejält ösregn skulle räcka för att tidningarna inte skulle flyga iväg, men icke. Detta var igår och idag hade tidningarna torkat och fladdrade så fint - not! Så idag har jag lagt stenar över hela kullen för att hålla kvar tidningarna. Ser för djävligt ut, men jag försöker tänka "sommaräng-sommaräng-sommaräng" när jag slår en kik i hörnet där kullen är... Det funkar väl så där! 

Kommentarer

Postat av: Helen

Publicerad 2011-07-24 15:12:25

Skitsnyggt!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-07-24 23:25:37

Tack, jag vet! :)Tamara

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela