Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Som klubbor

Publicerad 2011-07-25 00:03:37 i Trädgård,

Nu är det inte långt kvar. Till hösten alltså! Usch, det "luktade" höst när jag var ute i trädgården i morse. Och kallt var det också. Ogilla! Men inte kan väl sommaren vara slut redan? Jag har ju FYRA semesterveckor kvar.

En höstaktivitet har jag faktiskt redan påbörjat. Fröinsamlingen! Än så länge har det inte blivit så många, men nu går det undan så det gäller att vara beredd. Häromdagen klippte jag ner pionvallmon och tog in frökapslarna för torkning. La dem upp och ner i ett kaffefilter - det ser nästan ut som ett gäng godisklubbor. Jag tycker de är otroligt vackra. Och vallmofrön får jag, i massor! Härligt tänker jag nu, men bli inte förvånad om du nästa år hör mig gnälla över "de j-a vallmona, de är ju precis överallt där de inte ska vara"...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela