Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Stekta gröna tomater

Publicerad 2011-07-21 09:51:33 i Allt och inget,

Sambon har varit snuvig och haft ont i halsen några dagar nu. Och vem har fått det nu? Jo, jag! J-a skit. Vill inte vara sjuk på semestern. Ja, inte annars heller förstås, men allra minst på semestern...

Rensade vårt lilla trädgårdsland igår och såg då att vi har väldigt många tomater på vår enda tomatplanta. Växtkraften är det inget fel på, men kanske behöver tomaterna mer värme för att hinna mogna. Plantan står ju på "friland" och inte mot en vägg eller i ett växthus.  

Hinner de inte mogna får det väl bli stekta gröna tomater...  


Tog in några av de söta och knubbiga tomaterna för att se om de mognar inomhus.

Kommentarer

Postat av: Helena i Ludvika

Publicerad 2011-07-23 18:09:02

Jag hade också massor av tomater som inte ville mogna en sommar, gjorde en ättikslag och stoppade dom i en burk. Supergott till grillat! Kommer ej ihåg receptet, finns säkert på nätet.

Postat av: tamara

Publicerad 2011-07-23 19:27:01

Tack för tipset Helena! Det låter hur gott som helst :)Tamara

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela