Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Till mamma

Publicerad 2011-07-05 23:14:50 i Allt och inget,

Vet inte hur det är med dig men jag ogillar verkligen att vara med på kort. Har alltid gjort! Minns när jag och syster fick ställa upp oss inför fotografering. "Jamen, le då", sa mamma. Eller ja, så sa hon kanske inte, men känslan var så...

Idag kom syster på besök. Efter en nätt tågresa på knappt 20 timmar var hon här. Kul! Vi tog en tur till Åhus ikväll för att kolla in stranden och käka glass från Otto & Glassfabriken. Mums!

Jag hade kameran med mig men hittade inget kul att fota så det fick istället bli uppställning och leende för mig och syster. Lite som förr i tiden. Nu blir mamma glad. Inga stajlade bilder direkt, men vi är ju med båda två, på samma bild! 

De "vackra" leendena bjuder vi på ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela