Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Bardomsminnen

Publicerad 2011-03-05 19:11:56 i Pyssel,

Var på stan häromdagen för att köpa ettårspresent till sötaste lilla O som fyller 1 år. Eftersom jag inte känner till några barngrejsbutiker valde jag ett säkert kort – favoritaffären Åhlens. Där finns ju allt! Eller iaf nästan. Och visst hittade jag en present, coolaste Barbamamman som mjukisdjur. Barbamamman var, tillsammans med Barbaskön (den svarta lurviga), favoriten när jag var liten. Fast allra mest gillade jag ju Nicke Nyfiken ;)

Jag fick ett pysselryck och gjorde en personlig tavla till lilla O. Ett litet hjärteträd. "Snodde" en del av idén från en bloggerska vars namn jag glömt. Men idéer är ju fria att sno, kolla bara på IKEA som snor friskt från kända designers hela tiden  ;)


Kommentarer

Postat av: Victoria

Publicerad 2011-03-07 19:17:01

Å vilka fina presenter. Den tavelidén snor jag och sparar i min inspirationsmapp :) Hoppas allt är bra!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela