Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Styrkepass

Publicerad 2011-03-05 19:38:18 i Källaren,

Nu är vårt golv i tvättstugan i våg
- "Vadå i våg" säger sambom. 
- "Ja, plant, rakt eller vad du nu vill" säger jag.
- "Jaha, för i våg låter ju som att det är vågigt lixom."
...

Whatever, vi har ett plant golv som är slipat, primat (heter det så?) och flytspacklat. Kvar är plattsättning och fogning. Förhoppningsvis blir det nästa vecka. Ska som sagt bli såå skönt att slippa använda skor i källaren.

Jag har styrketränat idag. Utomhus i vårsolen. Härligt! Flyttade drygt 60 plattor, à cirka 15 kg, en och en i 20 meter. En nätt totalvikt på 900 kg. Trädgårdsarbete ger muskler! Med den förkylning jag har i kroppen var det inte så smart kanske, men det var tvunget inför veckans schaktning.

Jamen sambon då? Hjälpte inte han till? Nope, han fick göra middag istället. Skomakarlåda. Gott. Vi är som sagt bra på olika saker... ;)

Imorgon: Vasaloppet på TV! Och sen ska jag försöka mig på att beskära ett äppelträd.
 
Nedersta bilden: Vårt "vågiga" golv. Kolla in väggarna. Här har vi lite att pyssla med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela