Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Tapetfrossa

Publicerad 2011-11-12 20:47:19 i Hall,

Har ganska länge haft funderingar på att tapetsera en vägg i hallen och idag svängde vi in om en färgaffär för att kolla in utbudet. Vi kom hem med tre förslag.

1. "Klättervippa" av Hanna Werning för Boråstapeter
2. "Little Trees" Miss Print för Midbec
3. "Love 137004" för Midbec

Som du ser har var och en av dem olika uttryck, men med det gemensamt att det är mer eller mindre rött i dem. Det är mycket rött det här på Solsidan, men det är en fin färg i inredning tycker jag. Man blir glad lixom! Nu återstår bara det svåra att välja en av dem. Jag gillar nog den tredje bäst (är galen i prickar och cirklar) men tror att den kan bli lite mörk så därför är den första favorit just nu. Faktiskt är den en favorit hos sambon också. Trots att det är rosa i den. Lite otippat...

Vilken skulle du ha valt?

På bilden längst ner till höger syns också vårt hallgolv. Det är linoleumplattor från Marmoleum Click i rött (Bleeckerstreet) och vitt/beige (Barbados). Love that floor! Här ser du en bättre bild på hallgolvet om du är nyfiken.

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2011-11-12 22:38:18

Ah, vilka snygga tapeter. Gillar dem alla tre, men den första är nog allt lite extra fin tycker jag. Hanna Werning gör väldigt mycket snygga tryck. Lycka till med valet. Hoppas det kommer bild på resultatet ;-)Hälsar Åsa

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-11-13 15:38:56

Läckra tapeter alla tre! Till ert snygga golv tror jag också att ettan passar bäst. Ska bli kul att se vad ni väljer!Roligt att du är nöjd med fotokursen så långt. Du kommer snart att känna dig som rena rama mästerfotografen! =)Ha en fortsatt fin söndag!

/Anna-Karin

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2011-11-13 19:41:09

Jag röstar på ettan! Håller med om att golvet är så läckert... Hade ett likadant (original) i fjällvstugan under åren vi hade den. Bara älskade det!

Vad fint ni kommer att få :)

Kram Sussi

Postat av: Helen

Publicerad 2011-11-15 20:18:42

1:an helt klart!/Helen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela