Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Tilda har gjort en tavla

Publicerad 2011-11-03 20:51:21 i Vardagsrum/matrum,

Så har då äntligen hunden fått en kompis. Tavlan med damen har våra goda vänners dotter Tilda Mårtensson gjort till oss. Vi tokgillar den - båda sambon och jag. Visst är den fin?

Och i förbifarten så där, sa min beläste/intellektuelle/töntige/dryge (välj själv) sambo: Härmed döper jag vårt vardagsrum till "Tjechov". Öhh .... Tjechov? Jo, för att ett av Tjechovs främsta verk heter "Damen med hunden". Dryg, tycker jag! :)

Kommentarer

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2011-11-03 22:20:25

Du vilken läcker!

Den kräver sin plats, men waow så läcker att titta på.

Måste visa dottern som är konstnärlig och målar tavlor själv...

Kram Sussi

Postat av: Mina Gröna Tankar

Publicerad 2011-11-04 12:28:17

Sambon här tackar och bockar för klappetiklappet. Jag får väl applådera din dito över hans "tjecka" namnförslag. Kan undra vad vi skulle ge vårt vardagsrum för namn.... Skulle man spinna vidare på Tjechov skulle jag nog döpa det till "Körsbärsträdgården" (med tanke på det körsbärsröda hajompartiet med utsikt över körsbärsträd och konst på väggarna med körsbärsinslag av Sven Lindgardz, ja, så får det bli!)

Postat av: MissStorm

Publicerad 2011-11-06 21:10:43

Härligt fin färgklick! Jag skulle gärna ha något liknande på väggen här hemma!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela