Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Ellen Tamina

Publicerad 2011-10-29 20:02:57 i Allt och inget,

Precis hemkommen från ett besök i gamla hemstaden Helsingborg. Kusin Yvonnes dotter Emelie fick en liten tösabit för någon månad sedan och idag var det dopdags för allra sötaste Ellen. Ellen Tamina, som hon döptes till, skötte sig utmärkt under dopceremonin i Raus kyrka och mamma var stolt som en tupp.

Innan dopet hann jag in en sväng på utbyggda Väla (köpcentrum). De säger sig nu vara Sveriges största modehus. Det låter jag vara osagt, men stort har det verkligen blivit. Har du planer på att åka dit är ett mycket hett tips att inte lägga ditt besök där en lönelördag. Galet mycket folk! Om jag köpte nåt? Ja, en kavaj, hårklämmor och hårspray. Kunde köpt exakt samma saker i lilla Kristianstad...

Sitter just nu och försöker hålla mig vaken till starten av den brittiska succéserien Downton Abbey. Har du inte sett den tidigare. Se den!


Nåt hände med kameran (läs: handhavandefel av mig, "fotografen") som gjorde att bilderna inte alls blev bra. De här två blev hyfsade iaf, i svartvitt...

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-10-30 14:04:24

Mysigt att få gå på dop.Jag gillar verkligen Downton Abbey. Fastnade för den i våras och det är ju härligt att den kom tillbaka så snabbt. Hoppas du kunde hålla dig vaken.Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela