Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Ett, kryss, två

Publicerad 2011-10-02 20:55:22 i Allt och inget,

Nostalgitripp - ja, så kan man väl kalla dagens lilla utflykt ut i skogen i närheten av Bockeboda. Tipspromenad med bingo stod på programmet. Det visade sig nämligen att både jag och sambon hade ljusa minnen av denna aktivitet sedan barndomen. Av någon anledning har idén att återuppta denna motion för både kropp och hjärna inte slagit oss tidigare. Det blev några härliga timmar med en natur som var på ett sällsynt charmerande höstljummet humör.

Höjpunkten var förstås (som alltid?) fikastunden efteråt med riktigt goda hembakta bullar. Ska vi vara petiga var väl inte kvalitén på frågorna den allra bästa, men vi lär nog åka dit fler gånger ändå. Och sambon (den extrema tävlingsmänniskan) här ännu inte brytt sig om att rätta tipsraden mot lösningen på nätet. Han verkar nöjd ändå, tänka sig. Nu väntar en ny vecka där onsdagen förhoppningsvis blir en höjdpunkt. Då får vi grässvålen hyvlad och sidan mot gatan fylld med halvstora naturstenar. Jippie!

Kommentarer

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2011-10-02 22:17:10

Vackra bilder och en så trevlig aktivitet!

Vi laddade också batterierna typ så...

Spännande att senare få se hur det blir med stenar och planteringar =)

Kram Sussi

Postat av: Marina

Publicerad 2011-10-03 22:17:11

Underbart med skog och framför allt med fika. Det är ett bra sätt att fylla på energibehållaren för mig i alla fall.Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela