Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Kallare än i Skellefteå

Publicerad 2011-10-14 22:32:35 i Allt och inget,

Just nu, klockan 22:24, är det kallare (-1°) här än i min gamla hemstad Skellefteå (+4°). Man skulle ha stannat i Norrland...

Visserligen är jag mer vinter- än sommarmänniska men inte behöver det väl bli så kallt redan? Jag har ju massor kvar att göra. Gräva, plantera lökar och rosor, höstgödsla, "städa", rensa ogräs, jordslå och packa in medelhavsväxter inför vinterkylan. Nåja, det blir som det blir och det som hinns med hinns med!

Oavsett om kylan nu är på väg eller inte så kunde vi glädjas åt en helt underbar solnedgång i kväll.
Hur vackert som helst!

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2011-10-15 08:09:25

Vackert men kallt. Vintern kan allt vänta med att komma ett tag till.Postat av: Marina

Publicerad 2011-10-15 15:29:59

Mycket vackert!

Det låter som att du behöver ta ledigt ett tag om du har så mycket du vill hinna innan mer kyla kommer.Jag hoppades faktiskt på frost i natt också eftersom jag inte hann fota i går morse. Jag fick som jag ville!Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela