Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Man tager vad man haver

Publicerad 2011-10-22 20:41:13 i Trädgård,

Oj då, så snabbt det gick! Sex(!) timmar i trädgården idag kändes som en kvart ungefär... Vet inte varför, men det kan bero på att utehelgerna närmar sig slutet och jag är så fokuserad och ivrig att hinna så mycket som möjligt. Så idag var det effektivt trädgårdsarbete mest hela tiden. Känner mig härligt trött i hela kroppen just nu! :)

Gjorde bl.a. klart en ny rabatt idag. Förutom de marktäckande rosorna "Snow Ballet" (odla.nu) hamnade här lite allt möjligt enligt devisen man tager vad man haver: Ormöga (från Tradera), blå svärdslilja (gåva), 3 olika funkior (gåva), buxbom (som verkar klarat sig från svampen Cylindrocladium buxicola. peppar-peppar), vit rudbeckia "Alba" (frösådd) och en klematis "Piilu" (köpeplanta). Sist av allt tryckte jag ner 50 lökar (tidningspremie) av vit och vinröd/rosa kungsängslilja. Hoppas att de så småningom ska sprida sig och bli så här vackra.


Jobbet med att ändra layouten på bloggen ligger tillfälligt nere, jag tappade sugen! Behöver fundera mer på hur jag vill göra. Funderar också på att byta från Blogg till WordPress, men grunnar vidare innan jag tar beslut...

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-10-22 22:21:48

För min del har det inte blivit en enda sekund ute idag. Men du verkar ha hunnit en hel del. Bra att ha plantor på lut, så där.Kram!

Postat av: Åsa

Publicerad 2011-10-23 09:05:21

Härligt med en ny rabatt. Bra jobbat! Min sambo lobbar ständigt för att jag ska byta från blogger till wordpress men jag är lite bekväm av mig även om det verkar som om wordpress har helt andra möjligheter än blogger. Vi får se.....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela