Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Simultankapacitet

Publicerad 2011-10-07 19:42:19 i Allt och inget,

Jag hade hjärnsläpp på jobbet idag. Det händer titt som tätt...

Skulle skriva ett mejl till en kollega och kom inte på det fina ordet för att göra två saker samtidigt. Tog då – naturligtvis – Google till hjälp och sökte på "två saker samtidigt". Andra sökresultatet var ett foruminlägg som fångade min blick direkt. Klickade in på sidan och det tog inte lång stund förrän jag garvade högt för mig själv. Helt underbart inlägg! Inlägget på Familjeliv gjordes den 3 oktober, har lästs 22 034 ggr och har 479 svar. Det säger väl något...

Jag tror nog att, ska vi säga 98 %, av alla kvinnor/tanter/tjejer som har en respektive kommer att nicka igenkännande. Varsågod, här har du inlägget (med många fyndiga svar). Jag hade iaf trevlig läsning, hoppas du får detsamma!

Förresten 1: Ordet jag sökte var simultankapacitet. Tror vi "objektet" i inlägget känner till den egenskapen?
Förresten 2: Stenbumlingarna är på plats. Fint som snus blev det. Bild kommer!

Kommentarer

Postat av: Trädgårdstoken

Publicerad 2011-10-07 20:05:33

Hahaha! Underbar länk! Skrattar högt! :-D/Mia

Postat av: Helen

Publicerad 2011-10-12 10:10:19

Skitkul!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela