Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Rulledirullan

Publicerad 2011-10-05 19:21:27 i Trädgård,

Idag kom leveransen med stenarna till framsidan :) 

Men oj, det blev inte riktigt som det var tänkt! Kranen som skulle lyfta stenarna "ville inte" så det blev att ta till plan B. Backa till mot trädgården, fälla (säger man så?) släpet och låta stenarna rulla av. Rull, rull, rull... Som små dunbollar. Nu är de ju inte så lätta de här stenarna, men trots det rullade en bumling ut på gatan och hamnade väldigt nära elskåpet i gatan. Ooops, riktigt nära ögat! 

Men förutom lite asfaltsskador i den kommunala gatan gick det bra. Återstår nu bara att se om kranen "vill" imorgon så stenarna kan placeras där de ska vara. Det håller vi en tumme för!


Det var lite nervöst när stenarna skulle rulla av släpet. Jag hade svårt att hålla kameran still, därav de suddiga bilderna.

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2011-10-05 20:50:13

Ser ju lovande ut med stenbumlingarna.Kram!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-10-06 18:29:32

Åhh, jag älskar sten i trädgården! Skulle också vilja ha ett gäng, såg att det fanns hos Bröderna Hall i Hässleholm, där vi köpte naturgrus tidigare i år. Varifrån kom er leverans?Kan tro att du får samma lärare som jag på kursen. Verkligen en kunnig kille, - du kommer lära dig massor.Ha det gott i höstrusket!

/Anna-Karin

Postat av: Frö

Publicerad 2011-10-06 18:31:45

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-10-06 18:33:27

Haha, fråga mig inte vad jag lyckades med alldeles nyss! Jag sådde ett litet "frö", helt enkelt!När jag ändå är inne och skriver igen måste jag ge dig beröm för de vackra skogsbilderna häromdagen. Underbara!/Anna-Karin

Postat av: Helen

Publicerad 2011-10-06 19:55:23

Hej!Tänkte på dig nyss när jag promenerade förbi trädgården vars framsida ni tänkte efterlikna.

Ser ju lovade ut! Hörs, Helen

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2011-10-07 12:04:01

Men vad spännande att få se resultatet...vilka bumlingar! Kan tänka mig dånet då de landade ;)

Oj jag har också flera av blommorna som ej bör vara i trädgården :)

Och gillar dem...

Trevlig helg,

Kram Sussi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela