Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Vilken kratta

Publicerad 2011-10-17 21:14:53 i Trädgård,

Jippie! Hann klart det erbarmerligt tråkiga gräva-grässvåls-arbetet igår. Jag är sååå nöjd! Förutom grävandet hann jag också rensa att förbereda några rabatter för vintern. Det brukar ju inte höra till det allra roligaste trädgårdsjobben men i jämförelse var det rena drömjobbet...

Visst är det härligt dova och murriga färger i trädgården nu? Hortensian som hade vackert ljusrosa blommor för knappt två veckor sedan har nu helt ändrat skepnad. Men den är vacker ändå tycker jag!

Och clematisen Nelly Moser som jag köpte så sent som i början av augusti har klättrat på bra uppför den gamla krattan som numera enbart tjänar som växtstöd. Det gör den bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela