Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

17,9 grader

Publicerad 2011-09-11 11:09:52 i Allt och inget,

Idag är det 10 år sedan den tragiska "9/11"
När det hände var jag på en veckas windsurfingskola på en ö i Västindien, Les Saintes. För mig, som var den enda svensken på ön, var det svårt att förstå vidden av vad som hänt. Där jag befann mig fanns knappt några TV-apparater och datorer och Internet var bara att glömma. Att jag inte förstår eller pratar franska (vilket är språket på ön) gjorde det än svårare. Bilder i tidningarna och knagglig engelska från invånarna var vad jag hade att tillgå.


Som sagt, idag är det den 11 september. Klockan är halv nio på morgonen och termometern visar nästan 18 grader. Kan ana solen mellan molnen så det ser ut att bli en härlig trädgårdsdag. Ut och gräva, gräva...


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela