Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Borta bra men...

Publicerad 2011-09-03 11:03:37 i Allt och inget,

...hemma är ändå alltid bäst! Tycker jag då - värsta "hemmakatten".  

Tre bra dagar i Göteborg, varav två på kurs i Grafisk Kommunikation, har jag ändå haft. Tycker det var en bra och lärorik kurs där jag lärde mig mycket. Har nu huvudet fullt av gyllene snitt, typografitermer och en massa layout-tips... Förhoppningsvis kommer jag också få nytta av mina nya kunskaper

Hann förutom kurseriet med att fika med Helen, en gammal (eller gammal och gammal, hon är yngre än jag) god vän från Skellefteå. Kul att träffas och "skvallra" om gamla bekanta :) 


Tog en omväg via Trädgårdsföreningen på väg från hotellet till kurslokalen. Härligt ljus på morgonen. Typ två minuter efter jag tog bilden öppnade sig himlen och regnet fullkomligen vräkte ner. Jag hade paraply men blev trots det genomblöt! Mysigt att sitta i blöta kläder en hel dag på kurs? Näe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela