Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Gul, gulare, gulast.

Publicerad 2011-09-18 17:46:18 i Trädgård,

Har ju tidigare skrivit om att jag velar hit och dit angående om jag gillar gult eller ej. Men det lutar nog åt att jag faktiskt gillar det. Varför skulle jag annars buda på en gul clematis på Tradera och bli glad när jag "vinner" den auktionen? Hmm...

Det blev en clematis tangutica, gullklematis (se bilden nedan). Har planer på att sätta den bakom garaget, tillsammans med allt annat gult. Det blir nog bra, det blir det! ;)
 
 

Kommentarer

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-09-18 20:34:14

Du och jag har nog haft samma funderingar kring gult tidigare, men den där klematisen ser faktiskt riktigt trevlig ut! Hmmm, vi kanske får kapitulera och inse faktum?Hoppas du får en fin start på veckan som kommer!

/Anna-Karin

Postat av: Karin

Publicerad 2011-09-18 22:23:50

Gult är inte fult. Det kan faktiskt lysa upp lite. Men man får kanske tänka lite på vad man kombinerar det med.Ha en fin vecka. Kram!

Postat av: Anna

Publicerad 2011-09-19 13:31:44

Hej,

Hittade hit via en annan blogg och tittade runt lite. Gilla rdin gila klematis fast kan kan nog säga at tjag inte är helt förtjust i den färgen men den var ändå fin och mot det rostiga...super.Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela