Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Lite som julafton!

Publicerad 2011-09-06 21:37:58 i Trädgård,

Som ni kanske vet är jag en hyfsat flitig säljare av saker på Blocket och Tradera. "Den som spar han har oftast alldeles för mycket grejor kvar" är väl lite av min devis.   

2011 är första året i huset och på köpet fick vi ca 800 kvm "leråker" (misskött gammal trädgård) att fixa till. Det krävs en hel del växter för att få ordning här och allt kan man ju inte snylta av vänner eller köpa dyrt på plantskolor. Med anledning av det har det därför blivit en del inköp från nätet också. Det blir oftast väldigt billigt och hittills har alla plantor varit toppen!

Häromdagen vann jag en auktion
och idag fick jag mitt lilla paket. Fint inslaget. Kändes lite som julafton en vanlig tisdag! Och i paketet fanns de utlovade revsugorna. Jag fick till och med en extra planta. Gilla!

Kommentarer

Postat av: Millan

Publicerad 2011-09-07 16:51:13

Det är som tårta på en torsdag, man bli bara glad ;)

Ha det gott!

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-09-07 21:19:26

Åhhh, de där frimärkena är jag bara så kär i! Tycker de är det bästa posten har gett ut sedan Astrid Lindgren-frimärkena för några år sen.Att man kan buda hem plantor på Tradera har jag helt och hållet missat, - måste genast kolla läget!Må så gott i regnrusket!

/Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela