Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Men kan jag sluta?

Publicerad 2011-09-22 21:10:01 i Trädgård,

Alltså, nu får jag ge mig! Jag ska INTE-INTE köpa fler växter från Tradera. Att jag bli ruinerad är inte orsaken till köpstoppet, för växterna på Tradera kostar ju oftast bara en spottstyver. Kruxet är ju att jag inte hinner få ner växterna i jorden... 

Idag fick jag två söta paket. Ett gäng myskmadra och den gula klematisen jag berättat om tidigare. Klematis-plantan var riktigt stor. Gilla!

Nu är det bara ett sista paket som ska levereras. Ett halvt kilo(!) rosenplister är på ingång. Säljaren, som hade massor, lovade packa ner så mycket att det skulle rymmas inom den avtalade portogränsen. Sånt blir man glad av! Med jorden borttagen måste ju ett halvt kilo vara tokmycket plantor. Eller hur? :)


Trist att jag inte kan komma med något nytt på mina bilder. Paket från Tradera har du ju sett tidigare.
Men visst är det nåt visst med att få postpaket? Är också fascinerad över hur fint alla paketerar växterna. Säljarna är verkligen måna om att jag som mottagare ska bli nöjd med deras "små bebisar"...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela