Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Morgonstund

Publicerad 2011-09-17 08:20:09 i Trädgård,

Jag tycker det är myspys att gå ut i trädgården tidiga helgmorgnar. Träskorna på, kras i singeln, rundvandringen för att spana in om nåt hänt i rabatterna. Sen ta in tidningen, lyssna på tystnaden och dricka morgonkaffet med mycket varm mjölk. Härligt! 

Jag kommer inte alltid upp så tidigt jag tänkt (att ligga under täcket är ju ändå rätt gott), men imorse vaknade jag redan vid halv sju. Det var bara 6 grader ute, men all dagg och en sol på väg upp gjorde det ändå till en vacker morgon. Det blir nog toppenväder idag!

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2011-09-17 09:52:35

Vilken fin bild på spindelnätet. Det ser så otroligt hållbart ut - vilka fantastiska hantverkare de är de där spindlarna!Ha en bra lördag.Hälsar Åsa

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-09-17 16:29:46

Vilken fantastiskt vacker bild, Tamara!

Morgonrundor i trädgården om helgerna är även min melodi.

Ha en fortsatt fin helg!

/Anna-Karin

Postat av: Marina

Publicerad 2011-09-17 20:41:24

Så fint!Så såg det ut här också i morse och jag gillar det - höst alltså.Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela