Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Gråsuggornas paradis

Publicerad 2011-09-29 20:31:04 i Trädgård,

Äntligen har jag anmält mig till en fotokurs! Kursen på Medborgarskolan är visserligen bara vid tre tillfällen, men jag hoppas lära mig så pass mycket att auto-funktionen inte blir lika flitigt använd som nu.

Idag struntade jag faktiskt i veckans enda step-pass. Solen och värmen, nästan 20 (!) grader vid femtiden, lockade faktiskt mer än ett träningspass. Man får ju passa på! Snart är det mörker för hela slanten :(

Trots utebliven gymträning fick jag ändå träning i form av slit med betongplattor. Kånkade ett gäng betongplattor från baksidan av garaget till framsidan. Plattorna har legat på gräset bakom bakom garaget sedan förra sommaren. Under och mellan plattorna var där nu enorma "kolonier" av gråsuggor och daggmaskar. Blähä!


Den vinröda grekvädden inköpt på Tradera bara blommar och blommar. Lovely!

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2011-09-30 19:50:35

Här visade termometern 23 grader under eftermiddagen. Ofattbart!Fotokurs skulle jag verkligen vilja gå men det är nog inte så stor idé med en "Icke system kamera" tror jag.Kram!

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-09-30 20:01:11

Du kommer absolut inte att ångra att du anmält dig till fotokurs! Jag gick själv både nybörjar- och fortsättningskursen i Osby i höstas och lärde mig massor. Vet att läraren jag hade (Andreas) även undervisar i Kristianstad, så har du tur så får du honom.Må så gott i helgen!

/Anna-Karin

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2011-09-30 20:13:55

Ja en sån Brittsommar det blev, underbart skönt! 20 grader hos mig kl.21.00 igår kväll, helt otroligt...

Jag tror du tränade minst lika hårt med betongplattorna ;)

Härligt med lång blommande blommor! Lycka till med stockrosen, de är ju så fina.Trevlig helg

Kram Sussi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela