Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Vad hände?

Publicerad 2011-09-25 20:09:33 i Trädgård,

Hoppla, så var den helgen slut. Om man ändå haft semester...

Två "tidskrävande" aktiviteter har jag ägnat mig åt i helgen. En inne- och en uteaktivitet. Inneaktiviteten, Michael Connellys senaste - "Gatans lag", hinner jag klar i kväll. Har medvetet sparat de tre sista kapitlen! :) 

Uteaktiviteten som var att fixa cykelskjulet (läs: rucklet) hann jag inte klar med, men det hade jag inte heller förväntat mig. Hann iaf påbörja "golvläggningen"*. Tanken är att vi ska vinterförvara våra icke-härdiga växter här. Cykelskjulet är för övrigt det där sambon upplevde sommarens skräckupplevelse. Den kan du läsa om här.  

När jobbet med skjulet blev för trist (typ hela tiden) strosade jag runt och gjorde upp planer för våren. Det har varit gött att vara ute i helgen. Såna här fina hösthelger vill jag ha flera av!


* Och till alla förstå-sig-på-are:
Jag VET att man inte ska ha markduken direkt under plattorna, men här på Solsidan gör vi liksom lite eljest. Orkar inte förklara mer...
 

Före- och (nästan)efterbilder på skrutt-cykelskjulet. Snart är här riktigt "golv" och sen ska lite hyllor upp för förvaring av krukor, trädgårdshandskar, sekatörer och annat smått och gott...  

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2011-09-26 17:12:17

Det var inget dåligt uppröjningsjobb minsann. Ni har jobbat på bra!

Soliga helger får så klart gärna komma ofta.Kram!

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2011-09-26 17:54:57

Ja, den där getingstriden var ju ett drama som heter duga! Så här i efterhand kan man ju fnissa lite när man läser ditt gamla inlägg, men när det väl hände är jag glad att jag inte var där...Snyggt blev det iallafall i ert lilla skjul. Eljest är en mycket bra arbetsmetod, som även praktiseras en hel del här hemma.Tack för boktipset, har faktiskt inte läst så mycket av Connelly, men deckargenren tilltalar mig definitivt.Må så gott!

/Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela