Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Alltså...

Publicerad 2012-04-25 20:37:44 i Trädgård,


...jag tyckte trädgårdsonsdag (tidigare trädgårdsfredag) på SVT var kalasbra tidigare. Men nä, nu gillar jag det inte alls. Det har blivit - tråkigt. Jag saknar John Taylor vars lite smådryga sätt jag gillade.
Ville bara säga det. Så du vet vad jag tycker...om du nu skulle undra.


Vet du förresten vad det är för blomma på bilden? Själv har jag ingen aning men den står bland de blå som doftar violpastill så därför tror jag att det är en vit doftviol. Vet du?

Ormöga däremot, det vet jag hur det ser ut! Än mer idag eftersom min byta-växter-förfrågan ledde till att jag fick hasselört och massor med småplantor av ormöga av Marina. I utbyte fick hon blåsippor och gullvivor av mig. Bytt bytt kommer aldrig igen :)

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-04-25 21:03:25

Varsågod!Det kan absolut vara en vit doftviol. Jag har mängder med sådana. Så söta så!Kram

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-04-25 22:09:22

Vit doftviol skulle jag också vilja ha...

Så långt våren kommit hos dig =)

Kram Sussi

Postat av: Anna Vattenkanna

Publicerad 2012-04-26 00:01:08

Japp! Jag saknar också John. Det blev liksom mer trädgård när han var med... nu är det mer ett mysprogram.Kram

Postat av: Ulrika

Publicerad 2012-04-26 08:22:08

Vilken kanonbra idé att byta växter! Jag kanske ska pusha lite mer för mina ge-bort & önskelista- sidor? Men du hittade i alla fall dit. Självklart får du vintergröna, här finns hur mycket som helst. En tidigare ägare måste ha varit väldigt förtjust i vintergröna, lagerhägg och lupiner...

Maila mig din adress på ulrika.hemmestorp@telia.com så kanske du får ett litet paket snart.

//Ulrika

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-04-26 09:27:07

Håller med dig helt. Jag tycker programmet har dalat både när John Taylor försvann men även tidigare när de började vara vid det där ödehuset. Jag tycker det liksom saknar trovärdighet när de bara gör en trädgård som inte kommer att användas av någon. Jag gillar verkligen Pernilla och Tareq men sitter inte längre som klistrad vid programmet - även om det handlar om trädgård.

Postat av: Trädgårdstoken

Publicerad 2012-04-26 14:03:45

Ingen aning om vad det är för blomma, men söt är den!/Mia (som inte har en endaste liten gnutta snö kvar i sin trädgård!) :-)

Postat av: Karin

Publicerad 2012-04-26 23:35:26

Jag verkar vara den enda som inte riktigt håller med angående Trädgårdsonsdag. Tycker det är ganska skönt att John inte är med. Det var så mycket tid som gick åt till munhuggande förut. Dessutom tycker jag det är kul att de har tagit in lite olika experter. Tur att smaken är som baken...Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela