Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Bara beige

Publicerad 2012-04-24 21:12:33 i Allt och inget,Ut med det gamla och in med det nya! Nu pratar vi inte nytt år, utan ny garderob. Häromdagen var jag på värsta rensarhumöret och rev ut garderoben och la allt i högar. Efter lite funderande och "ska jag spara denna?", "äh, den har jag inte använt på år o dar", "den var ju rätt dyr, men va f-n" blev det några enstaka beige, bruna och svarta plagg kvar i sparahögen. Ok, några färgglada plagg har jag, men inte är de många. Herregud vilken muntergök man är när det kommer till kläder. Eller inte! 

Inser att en inköpsrunda måste till - snart. Den ser jag alls inte fram emot. Förstår inte vad det som hänt, men att förnya garderoben känns mest traumatiskt och faktiskt rätt ointressant. Jag skulle helst vilja gå omkring i mina gröna Tretornstövlar, min Helly Hansen-jacka och mina arbetsbrallor med världens bästa knäskydd (perfekta för trädgårdsarbete). Men det kan jag ju inte göra var dag. Det fattar ju till och med jag... 

Tur jag har kille så jag inte behöver bry mig ;)

Kommentarer

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-04-25 18:36:08

Haha, igenkänningsfaktorn är onekligen väldigt hög i dagens inlägg. Tänk att det inte ens är roligt att köpa handväskor längre, när man hellre bränner pengarna på perenner. Vi får kanske ta en "playdate" någon lördag på VäxtHuset eller Solhaga; där får man garanterat komma i gummistövlar!Ha det fint!

/Anna-Karin

Postat av: Marina

Publicerad 2012-04-25 19:45:47

Oftast tycker jag att de praktiska, dvs trädgårdskläderna, är de klart skönaste även om jag tycker det är kul att klä mig i "vanliga" kläder också. En hel del svart finns det här men jag har faktiskt köpt röda byxor i vår och dem gillar jag jättemycket.

Jag kan inte handla kläder sådär på en bestämd dag, då hittar jag inget. Det får bli när jag snubblar över dem eller beställer jag på nätet. Bra att slippa trängas!Tack för blåsipporna och hoppas vi hinner ses längre nästa gång.Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela