Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Gräsligt

Publicerad 2012-04-03 21:07:47 i Trädgård,Jag vet inte ens om jag gillar pampasgräs! Jag vet knappt vad pampasgräs är, än mindre var det skulle passa i vår trädgård. Ändå "råkade" jag klicka hem en planta från Tradera alldeles nyss. Jag blir så (gräsligt) irriterad på mig själv, för den här gången gick det helt enkelt alldeles för fort. Men det är bara att gilla läget. Snart har jag ett pampasgräs att ta hand om!

Att köpa växter på Tradera är annars något jag kan rekommendera. Du kan göra riktiga fynd! Jag köpte en hel del förra året och 95 % har vuxit till sig rejält. Bl.a. ormöga, brunnäva, blodtopp och gullklematis. Alla dessa betydligt billigare än om jag skulle köpt dem på plantskolan.


*tänk-tänk-tänk*
Och katschiiing!

Tror mig hittat platsen. Pampasgräset får sin plats vid bortre kortsidan av pergolan. Där blir det insyns- och vindskydd i ett. Perfekt! Det där snabba klicket var nog inte helt fel ändå...

Kommentarer

Postat av: Milo

Publicerad 2012-04-03 21:43:19

Skulle du vilja göra dig av med den så är jag intresserad att köpa.

Postat av: Marina

Publicerad 2012-04-04 09:50:12

Ett pampasgräs hittar du säkert en bra plats för. Bra insynskydd precis som du skrev.Tradera har jag inte provat och jag är rädd att jag skulle fastna så jag håller mig nog borta.Ha en bra dag!

Kram

Postat av: Knaada

Publicerad 2012-04-04 22:05:44

Kan man röka det?Att köpa växter på Tradera har jag aldrig ens tänkt på, men det är ju en superbra idé! Det ska jag testa, tack!

Postat av: Ulrika

Publicerad 2012-04-08 11:37:14

Tradera!!!

Jag är periodare där, men nu var det längesedan. Kanske dags för en ny period? Tack för tipset!

Maken blir nog inte lika förtjust över din påminnelse, han brukar sucka och skaka på huvudet när det ramlar in paket efter paket under några veckor...

//Ulrika

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela