Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Slagna hjältar

Publicerad 2012-04-01 12:00:00 i Allt och inget,Igår var en perfekt dag för en tripp till IKEA i Älmhult. Trädgårdsaktiviteter lockade ju inte eftersom antalet plusgrader inte var fler än två-tre stycken. Dessutom hade sambon två (travnördiga) kompisar på besök så det skulle ändå bara bli en massa travhästsnack. Urtrist! Att inhämta inspiration på det stora varuhuset kändes definitivt mer lockande...

Inspiration fick jag med mig hem, som alltid. Och faktiskt några växtfynd! Två stora buxbomklot för 59(!) kr styck, en buxbomkon och en uppstammad cypress för dryga hundralappen styck. Buxbomplantorna såg friska och krya ut, men om buxbomen får/har svampsjukdomen Cylindrocladium buxicola må det vara. 59 kr för ett så stort klot är väldigt billigt...


Har för övrigt precis käkat frukost tillsammans med våra övernattningsgäster (se den dåliga bilden ovan). Jag ljuger inte när jag säger att de tre medelålders männen både lät, verkade och SÅG mycket piggare ut igår kväll. Idag känns de mest - "svaga"... Tror fortfarande de surar för att jag vann musiktävlingen sambon hade igår ;)
 

Kommentarer

Postat av: Livet på solsidan

Publicerad 2012-04-01 13:24:07

När finalfrågan gäller Sean Banan så förstår man att tävlingen var riggad på förhand... ;-) Hälsar en av de slagna hjältarna.

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-04-01 18:37:33

Du, IKEA gör sig bäst utan karlar I ALLA LÄGEN! När jag läser om dina buxbomfynd blir jag sugen på en egen inköpsrunda. Trist med svamprisken, men buxbom är ju så himla FINT!Ha en fortsatt skön söndagkväll!

Kram från hon en bit norröver./Anna-KarinKommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela