Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Gul goding

Publicerad 2012-04-10 19:42:22 i Trädgård,Två och en halv timmes trädgårdspyssel i ösregn. Det är vad jag bl.a. ägnat mig åt på min extra semesterdag idag. Är man knäpp då eller? Näedå, det är bara skönt att vara utomhus. Lite geggigt i ösregn förstås, men med rätt kläder är det inga större problem tycker jag. Men visst var det gott att sen få komma in i värmen, duscha, hoppa ner i soffan och kolla in Året i trädgården på SVT. Efter det två nya trädgårds-magasin som grädde på moset. En perfekt semesterdag enligt mig!

Och nu är det första hockeyfinalen. Här håller alla tummar och tår för SAIK - Skellefteå AIK. HEJA - HEJA!! 


Apropå gult - som är en av SAIKs färger. Vet du vilken den gula perennen på bilden är? "Snodde" en liten planta av en dåvarande granne när de var på semester (det var vid tomtgränsen, jag lovar!). Iaf, hade den i gula rabatten på framsidan av mitt förra hus. Där, i halvskuggan, var den perfekt! Hög, ståtlig, långblommande och vacker. Jag tror att det kan vara en rudbeckia av något slag men är inte säker. Vet du?

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-04-10 20:58:32

Ja, det är nog dagöga skulle jag gissa.Hockey är inte kul tycker jag!Vet inte varför men nej, gillas inte. Handbollen däremot, den är kul men ikväll kunde vi inte se den.Så du tog en extra ledig dag? Det hade jag också gärna gjort.Kram!

Postat av: Millan

Publicerad 2012-04-10 21:56:56

Så skönt med en extra ledig dag, jag hade gärna tagit en vecka men då vill jag ha lite sol med förstås.

Tack för berömmet, det värmer.Ha det gott!

Kram

Postat av: Ninne

Publicerad 2012-04-10 22:14:44

Tror att Marina har rätt Det är en Dagöga

Kolla Mickas Pepparbacke på Bloggen så får Du se min dotters trädg.i Svängsta.

Ha det nu fortsatt skönt i Din trädgård

Kram Ninne

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-04-11 21:13:10

Låter som en toppendag tycker jag. Jag tycker "Året i trädgården" är ett mycket bra trädgårdsprogram. Samma programledare hittar du även i "Världens trädgårdar" som finns på svt play. Tyvärr finns bara de 3 sista programmen (av 10) kvar att kika på.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela