Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Återvinning

Publicerad 2012-04-06 10:40:59 i Trädgård,Skickade iväg sambon för att "investera" i begagnade pallkragar igår. Äntligen är steg ett i projektet "anlägga en (snygg) kompost" avklarat. Plats för placering är det också check på. Ska nu bara fixa underlaget, lägga plattor runt och fixa lite annat smått som kommer på köpet inför varje nytt påbörjat projekt. Antar att du vet vad jag menar? Det man tror ska ta EN eftermiddag tar gärna flera...

Även om jag tillhör de som avslutar 90 % av alla påbörjade projekt blir jag ibland småstressad över alla trädgårdsprojekt jag vill/bör/måste ta tag i. Speciellt på våren, då är min trädgårdsabstinens och starta-projekt-iver som allra störst! Stressen skapar jag så bra själv, det är ju ingen som tvingar mig. Men vad gör man när det ploppar upp nya bilder i huvudet hela tiden? "Så vill jag också göra", "Så klart - såå ska vi ha det"... Och så är man igång. På hundra ställen samtidigt! 

Kan man lämna in hjärnan på ett retreat eller vilohem?!
Eller sälja den billigt på Tradera?
I svaga stunder har jag t.o.m. övervägt att lägga ut den gratis på Blocket!


Önskar dig en GLAD PÅSK! ;) 

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-04-06 14:31:08

Det bästa sättet att rensa hjärnan är faktiskt att rensa ogräs. Då rensas hjärnan samtidigt! Eller bästa och bästa men det funkar bra i alla fall. Jag har faktiskt hållit föreläsningar om det ämnet, ett antal gånger.

Jag blir också lite frustrerad över allt jag vill/bör/behöver göra där ute. Det mesta är sådant jag vill göra men det räcker inte att ha viljan. Ofta måste man ha pengar, släp, material, extra handkraft...och då tar det ibland stop för att allt det inte finns att tillgå på en gång.Nu blåser det ganska bra här så jag vilar mig på soffan lite, ska sen ner i källaren och träna för att vara klar till handbollskvalet kl 17. Undertiden tänker jag trädgårdstankar.Kram o glad påsk!

Postat av: Mina gröna tankar

Publicerad 2012-04-06 18:54:48

Jag bjuder en tia! Skulle behöva en bättre begagnad extra hårddisk. Hör av dej om jag ligger på högsta bud....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela