Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Himmel och pannkaka

Publicerad 2012-08-01 22:11:05 i Trädgård,

 
Himmel så skönt! Bara två arbetsdagar kvar tills jag har semester. Återstår att se om det blir blå eller grå himmel under de veckorna. Jag hoppas på en bra mix :)
 
Du som är här och hälsar på lite då och då ser (förhoppningsvis) att det är ny layout på bloggen. Jag är inte helt klar, men det närmar sig det utseende jag är ute efter. MEN - eftersom jag inte till fullo använder en färdig mall utan kodar en del själv skulle jag bli väldans tacksam över en kommentar om du märker att något strular eller ser helknas ut. Tack på förhand!

Kommentarer

Postat av: ANNA

Publicerad 2012-08-02 01:52:09

så fin den nya headern är:)
Håller tummarna så du får fint väder på din semester
kramis

Postat av: Frida

Publicerad 2012-08-02 08:54:23

Hej Hej! Tänkte bara trilla in och säga att den nya layouten är riktigt fin! Mycket mer "lättläst" och inbjudande! Keep up the good work!!!

Kram Frida

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-08-02 09:30:07

Tycker bloggen ser himlans proffsig ut, jag. Duktig du är som kan det där met html-kod. (Och jag som är nöjd bara av att klara av att ändra storlek på bilderna i html, hmmm...)

Du kan skatta dig lycklig som har semestern kvar att se fram emot. Vädret kan inte bli annat än bättre än vad det har varit. Jag får iallafall satsa på lite kvällsgräsklippning när jag kommer hem, - det är toppenväder redan idag!

Må så gott!
/Anna-Karin

Postat av: Marina

Publicerad 2012-08-02 18:23:00

Kodar själv? Oj, det låter avancerat i mina öron.

Allt ser bra ut tycker jag.

Kram och hoppas du får en skön semester med blandat väder!

Postat av: MissStorm

Publicerad 2012-08-09 10:39:58

Ser fint ut med nya layouten på min iPad. Jag kan iof inte zooma in (brukar ibland dra upp bilder till större storlek för att se detaljer bättre), men det är inget stort problem.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela