Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Igge

Publicerad 2012-08-28 21:17:00 i Trädgård,

 
Vi hade finbesök på Solsidan idag. Det var Igge Igelkott, modell mini, som förärade oss en kort visit. Kul eftersom vi aldrig sett någon igelkott på tomten tidigare. Många matar igelkottar med mjölk, men det är inte bra för då får de små liven diarré. Någon har sagt att det beror på att de är laktosintoleranta, men det vet jag inte om det stämmer. Socker är inte heller bra så vi gav den sockerfria fullkornsflingor, men den verkade måttligt intresserad av det "godiset" och lommade istället vidare över gräsmattan. Välkommen igen säger vi!
 
Idag var det jobbstart för mig efter tre veckors semester. Tre veckor är alldeles för kort tid men jag ska inte klaga. Sambon har bytt jobb i sommar och har inte haft någon semester alls. Stackarn! Men senare i höst planerar vi att åka till Bratislava och vi har hittat både billigt flyg och hotell. Femstjärniga Marrols Boutique Hotel i Bratislava minsann! Någon som varit i Bratislava och kan ge tips?  

Kommentarer

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-08-28 21:30:08

Bedårande liten knatte! Och betydligt mer levande än den stendöda lilla krabaten jag hittade på gräsmattan här hemma för några veckor sedan... Sorgligt... Inga tips om Bratislava, tyvärr. Hade nog inte ens kommit på att man kan åka dit, hihi! Låter dock skönt att ni har en resa att se fram emot på höstkvisten. Håll ut på jobb, - snart är det fredag igen!
Må gott! Kram!
/Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela