Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Sparlåga

Publicerad 2012-08-23 20:31:00 i Trädgård,

 
Bilden tog jag i söndags strax efter klockan åtta på kvällen. Vacker va? Javisst. Men samtidigt vemodigt när man märker att det mörknar så tidigt. Och tidigare ska det bli. Snyft! Sommaren är snart slut och motivationen och inspirationen för trädgårderandet har minst sagt börjat gå på sparlåga. Allt jag gör i trädgården går sååå lååångsamt just nu. Jag står mest och tittar, planerar och filosoferar på allt och inget. Men det är väl så det ska vara på sensommaren? Att man varvar ner och förbereder sig för att gå i ide. 
 
Men några "ska-bara-aktiviteter" återstår. Flytta lite perenner och annat småfix. Hoppas jag får tummarna ur, annars lägger jag de aktiviteterna på nästa års att-göra-lista. För det vore väl fy skam om den listan var tom när våren kommer. Knappast troligt va? 
 
Och nu regnar det igen. Men vad gör väl det? Fick senaste Allt om Trädgård i lådan idag så nu blir det soffläge och torsdagsmys! 

Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2012-08-23 21:05:09

Wow, vilken bild, vilken himmel!

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-08-23 21:17:16

När barnen somnat gick jag ut för att vattna i växthuset och alldeles därefter var det mörkt. Poff. klockan bara nio. Kändes lite snopet. Redan? Jag gör dig sällskap. Här blir det också AoT.
Kram

Postat av: Lantloppan

Publicerad 2012-08-23 21:21:53

Samma känsla här... men glädje vid brevlådeöppningen, så det blir kvällsläsning för mig med. Kram :-)

Postat av: Marina

Publicerad 2012-08-23 21:26:26

Vilken vacker bild! Helt underbar.

Jo, man går i lite annat tempo nu. Det blir väl automatiskt så mot hösten. Lugnare tid.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela