Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

What a delight!

Publicerad 2012-08-03 13:57:02 i Trädgård,

 
På växtlappen står att läsa: Syrenbuddleja, 'Pink Delight".Upprättväxande buske, ca 2 m hög och bred. Rosa, 25-40 cm långa blomklasar i juli-september. Drar till sig fjärilar.
 
Upprättväxande? Check.
2 m hög? Förhoppningsvis nästa år.
Rosa? Check.
25-40 cm långa blomklasar? Check
Drar till sig fjärilar? Jaaa, i massor. Check
 
Semester? JAAAAAAA! Bästa checken ;)

Kommentarer

Postat av: Ulrika

Publicerad 2012-08-03 15:14:21

Underbar!
Hoppas du får ha en riktigt skön semester!
Tack för erbjudandet om smultronplantor, men jag har så jag klarar mig (och lite till), om jag inte lyckas övertala maken om att vi måste göra om ytterligare en slänt till smultronslänt... I så fall hör jag av mig.
Ulrika

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-08-03 18:00:19

Önskar dig en härlig semester. Själv börjar jag och Magnus jobba på måndag. Har lite "ågren" för det men det tar nog inte så lång tills man har kommit in i det igen. Ha en superskön semester och hälsa Kimmen. // Helén - förresten Magnus hälsar också :)

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-08-03 22:18:32

En finfin växt, det där. Faktiskt det första sambon och jag planterade här på Solhäll. Men trivdes den? Näää... Nu så här fyra somrar senare har den blivit omplanterad x antal gånger och i år stoltserar den med EN gren! Jag får njuta av dina bilder istället...

Ha en fin helg och en fin start på semestern!
/Anna-Karin

Postat av: Karin

Publicerad 2012-08-03 22:21:37

Den är så fin den där buddlejan. Jag har en likadan som är inne på andra sommaren. Tyvärr kan jag inte sätta lika många check för min. Hoppas att din kommer att sköta sig bättre.

Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela