Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Blogg-semester

Publicerad 2012-12-02 19:26:00 i Trädgård,

 
Med näsan över snöytan! Det var nog inte bara keramikfågeln som överraskades av snön som kom i natt - och som ramlat ner från himlen nästan hela dagen. Så vackert och så mysigt! Jag har redan varit ute och skottat tre gånger. Inte för att det kanske behövdes alla tre gångerna, men man får passa på. Snön kan ju vara borta imorgon igen...
 
Själv tänker jag nu ta en veckas bloggsemester. Kommande vecka ska till stor del tillbringas på tåg eftersom jag ska på turné (låter coolare och viktigare än "en massa möten på olika orter") med jobbet.
 
Ha det bra så vi ses en annan dag!

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-12-02 19:53:21

Turné, ja det låter ju spännande och flott. En massa möte däremot låter kanske mindre kul. Hoppas hur som helst att du får en bra vecka på tåget.

Trevlig adventskväll!

Postat av: Lantloppan

Publicerad 2012-12-02 21:34:55

Så mysigt att ni fick snö också. Hoppas du får en bra vecka med allt du ska göra. Kram!
/Liv

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-12-02 21:36:44

Ja, visst blir man barnsligt förtjust när den första snön kommer! Och så stämningsfullt lagom till advent. Jag medger att jag också skottade snö med ett leende på läpparna i eftermiddags. Fast tredje, fjärde, femte gången man måste ge sig ut och skotta trottoaren är jag inte alltid lika förtjust... Ha en fin turné i veckan! /Anna-Karin

Postat av: Carina

Publicerad 2012-12-02 22:08:31

Åååh, ha det så bra på din "ledighet".....och du det där med snön, det var absolut många som blev överraskade...fast jag blev nog mest överraskad av kylan....inatt och i morse hade vi minus 15 grader!!!
DET ÄR KALLT!!!....och särskilt här nere, där det brukar ligga många grader varmare vid den här tiden på pret.

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-12-03 14:26:45

Javisst njuter vi av det vita!
Hoppas du får en bra turné vecka...
Förstod mannen hinten?
Kram Sussi

Postat av: Trädgårdstoken

Publicerad 2012-12-04 11:10:08

Ja, han ser lite chockad ut pippin. ;-)

Ha´ en skön bloggsemester!

/Mia

Postat av: Veronica

Publicerad 2012-12-04 21:05:36

Skönt med lite bloggsemester! Tack för att du tyckte om Vinterträdgården! Den är alldeles nybyggd. Vi gjorde den i somras/höstas. Du har ett annat bloggverktyg än vad jag har så jag har inte hittat vart man ska lägga sig som följare :( Du kanske kan informera mig när din semester är slut ? ;)

Veronica

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela