Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Alla borde ha en

Publicerad 2012-02-15 12:37:30 i Allt och inget,Här ligger jag och tycker synd om mig själv. I horisontalläge och med feber. Urtrist! Orkar inte ens kolla på reality-TV... Ägnar mig mest åt att krya på mig!


Men jag ska inte gnälla. Har en varm säng, en skön soffa och ett riktigt hem att krya på mig i. Jag har det som alla borde ha men inte har. En egen hemnyckel.

Gjorde därför ett enkelt ställningstagande och köpte två hemnycklar á 60 kr. Förhoppningsvis kan det vara en liten hjälp för att öppna dörren till en tryggare tillvaro för hemlösa i Stockholm via Stockholms Stadsmission. Köp en du med. Många bäckar små!

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-02-15 17:38:57

Krya på dig!Kram

Postat av: Millan

Publicerad 2012-02-15 20:24:29

Nu kom jag på att vi saknar en nyckel och jag skulle fixat en ny idag, hmm minnet är bra men kort ibland.

Jag har skrivit av samma recept på soppan från en annan blogg men jag glömde köpa apelsiner med idag när jag storhandlade trots att det stod på lappen.Ha det gott!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela